LaTeX forum ⇒ GeneralCompilation stalls

General information and discussion about TeXnicCenter
Basin
Posts: 1
Joined: Sat Apr 20, 2013 7:25 pm

Compilation stalls

Postby Basin » Sat Apr 20, 2013 7:48 pm

Having worked adequately for a few months, the TeXnicCenter (TXC) installed on my machine has suddenly refused to compile the document I'm writing. There have been plenty of warnings about labels that as far as I can tell are in place, and warnings that it can't find picture files (which then appear in the compiled document).

Here is an error in the transcript.
  1. Runaway argument?
  2. [fig:electro
  3. (error circle)! File ended while scanning use of \@newl@bel.
  4. <inserted text>
  5. \par
  6. 1.8 \begin{document}

Sorry if this is a bit confused, I find TXC something of a black box. Is it clear what I've done wrong?

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
cgnieder
Site Moderator
Posts: 1948
Joined: Sat Apr 16, 2011 7:27 pm
Location: Germany
Contact:

Postby cgnieder » Sun Apr 21, 2013 11:39 am

Hi Basin,

Welcome to the LaTeX community!

Without a Infominimal working example it is impossible to be sure but this looks like you've forgotten a closing brace when you declared the label fig:electro. It should look like \label{fig:electro} in your source...

Regards
Clemens
------------------------------
New German Q&A site about TeX: http://texwelt.de/wissen

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
sommerfee
Posts: 495
Joined: Mon Apr 09, 2007 4:20 pm
Contact:

Postby sommerfee » Sun Apr 21, 2013 12:35 pm

...furthermore I recommend to delete the aux file since the error resides within this file.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links


Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests